Kontakt

KOMMA I KONTAKT?

HÖR AV DIG!

 

Det är alltid spännande med möten

+46 70 688 10 85

mail@jarvetuns.se

Använd gärna foruläret för att boka besök för mindre grupper i ateljén. Jag kan ta emot upp till 6-8 personer samtidigt.

Maggan Järvetun

 
 
 
 
 

Om Maggan Järvetun

Född Nyström i Boden 1961 som yngst av tre syskon. Barndomen innehöll framförallt musik. Maggan började i princip sjunga samtidigt som hon lärde sig gå. Och det var med sången som hon fick vidga sina vyer redan i unga år. Talangtävlingar i både Sverige och Norge avlösta varandra.

Efter skolåren blev det sång på heltid, nu med Göteborg som hemmastad, men med hela Sverige som arbetsfält. Turnélivet varade i många år. Både med egna band, men även tillsammans med andra artister. Turnébussarna var det perfekta stället att ta upp handarbetet. Maggan har virkat sig igenom åtskilliga mil efter de svenska landsvägarna.

 

På senare år har Maggan arbetat med kommunikation, och är idag chef för kundtjänsten på Uppsala Vatten i Uppsala.

Parallellt med yrkeslivet har Maggan de senaste tio åren drivit det egna företaget Järvetuns Stick & Brinn. Somrarna inleds med någon fristående kurs på Sätergläntans Institut för slöjd och hantverk i Insjön, Dalarna. Under 2015 utbildade sig Maggan på Sätergläntan inom bland annat mönsterkonstruktion, färg, form och teknik för maskinstickning. 

 

Sedan 2013 har Maggan sin ateljé i Enköping, där hon gör de flesta av sina alster.

Via formuläret ovan går det bra att boka besök i ateljén för mindre grupper.